Welkom op gvandeurzen

Trekpleisters

België
Frankrijk
Nederland
Luxemburg
Duitsland
 
 
 
Tekpleisters België
 
Antwerpen
Limburg
Luik
Luxemburg
West-Vlaanderen
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

België

Het Apostelhuis - Landcommanderij Alden Biesen - 09-05-2021

Sinds wij bezig zijn met onze uitstappen in België beseffen dat we soms niet ver moeten rijden om een mooi kasteel of een mooi bos tegen te komen. Men moet echt niet uit eigen land gaan om van een aangenaam weekend of korte vakantie te kunnen genieten. Wij gaan onze informatie hier voor en na bijplaatsen,  met de foto’s die we ter plekke gemaakt hebben. Wij proberen wel elk onderwerp bij de behorende provincie te plaatsen.

Lanaken - Pietersheim -24-04-2021

Wij hopen na verloop van tijd een echte verzameling van informatie en foto’s te hebben waar we samen kunnen van genieten. De kasteelroute in het drielandenpunt is in aantocht, momenteel zijn we er volop mee bezig en een gedeelte is al klaar voor op de site te zetten, maar wij plaatsen liever de ganse route in een keer dus een klein beetje geduld nog.

Stuwdam van la Guileppe te Eupen - 09-10-2021

In sommige gevallen kan het zijn dat u ook naar een van onze twee andere sites wordt gelinkt omdat er ook wel eens een museum kan zijn die met de Wereldoorlogen te maken heeft, dit is het geval voor sommige plaatsen in de Ardennen, zoals Bastenaken waar wij regelmatig zijn…

Abdij van Val-Dieu - 09-10-2021

© http://www.gvandeurzen.be